FR

Wijnkasten

Inbouwwijnkasten en vrijstaande kasten, van 8 tot 300 flessen

Signature Kitchen Suite

Separate temperature zones.

The Signature Kitchen Suite wine cellars offer 3 zones (61 cm model) or 2 zones (46 cm model) with adjustable temperature and humidity. Each zone has a dedicated evaporator and dividing barriers that allow perfect cold-air circulation inside the appliance and in each zone, thus enabling the different settings to be maintained to optimally store different wines at the same time: for example, non-vintage Champagne and sparkling wines (6°C -10°C), sweet white wines (6°C – 8°C) full-bodied white wines or light reds (10°C – 13°C), aged reds (13° – 18°C), vintage port (18°C – 20°C).

Avintage

De Franse fabrikant Avintage, specialist van hoogwaardige wijnkasten, biedt u het breedste aanbod van inbouwwijnkasten, met keuze uit meer dan 19 verschillende modellen. Van acht flessen met één temperatuurzone tot 97 wijnflessen met drie temperatuurzones. De wijnkasten van Avintage brengen elegant design en vooruitstrevende technologie samen, voor de ultieme smaakervaring.

Assist 2 Enjoy - Climadiff Wijnkast

Climadiff

De wijnkasten van de Franse specialist Climadiff creëren dezelfde luchtvochtigheid, temperatuur en zuivere lucht als in een echte wijnkelder, maar met het gemak van een compacte kast. U bewaart in een vrijstaande Climadiff wijnkast tot wel 294 flessen wijn. Of u bewaart in uw keuken of leefruimte enkele flessen voor directe degustatie.

Fhiaba

Alle producten van Fhiaba zijn vervaardigd in Noord-Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Dankzij de uitgebreide kennis en de beste technologie wordt voldaan aan de hoogste verwachtingen op vlak van conservering van levensmiddelen en wijnen.

Assist 2 Enjoy - Fhiaba Wijnkast

Expo Home Collection

Het design van de Expo Home wijnkasten komt voort uit passie. Passie voor wijn, interieur en het leven in al zijn facetten. De Expo Home collectie is een unieke en ongeëvenaarde collectie van wijnkasten, geproduceerd in Italië. De perfecte match tussen hoogwaardige technologie en opvallende elegantie. Een Expo Home wijnkast maakt elke setting bijzonder.

Provintech

De firma Provintech, gevestigd in Saint-Maur-des-Fossés, heeft de unieke know-how binnen het segment van wijnkasten op maat. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Provintech met passie vitrines waarbij de wijnflessen in de beste condities gepresenteerd worden. Met realisaties van 100 tot 1000 flessen voor prestigieuze hotels en architecten beschikt Provintech over indrukwekkende referenties.

Assist 2 Enjoy - Provintech
Assist 2 Enjoy - Kuppersbusch Wijnkast

Küppersbusch

De inbouwwijnkoelers van Küppersbusch bieden twee of drie aparte temperatuurzones die elektronisch instelbaar zijn. Een ventilatiesysteem staat garant voor het behouden van de ideale drinktemperatuur voor elke gestockeerde fles. Achter een glazen deur met roestvrijstalen frame zal de LED-verlichting uw exclusieve wijnflessen benadrukken.

Teka

Als u van wijn houdt, vergeet dan niet om de reeks wijnbars van Teka in de gaten te houden die het aroma en de smaak van uw favoriete wijnen op de optimale temperatuur intact houden en kies uit hun ingebouwde modellen, welke het beste bij u past.

Assist 2 Enjoy - Teka Wijnkast