Koelkasten & -lades & diepvriezers

Inbouwkoelkasten en vrijstaande koelkasten

Fisher & Paykel

Fisher & Paykel is een Nieuw-Zeelandse fabrikant van unieke en exclusieve keukenapparaten. Marktleider in Nieuw-Zeeland en Australië. De Fisher & Paykel big size koelkasten onderscheiden zich door hun:

  • Bekleedbare inbouwkoelkasten: versie in 90 cm breedte, keuze uit model met geïntegreerde ijsmaker of zonder.
  • Vrijstaande koelkasten: verfijnde stevige inox-plaat deuren,
    optimale benutting van de binnenruimte door de verborgen ijsmaker en waterdispenser.
  • Kwalitatief hoogstaande afwerking.
  • Unieke bewaring door de Activ Smart Technologie, een
    microprocessor die de gewoontes van de gebruiker registreert waardoor er 100% contante temperatuur gewaarborgd wordt. Dit betekent tot 5x langere bewaring en versheid van de voedingsproducten.
Fhiaba

Fhiaba

Alle producten van Fhiaba zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis. De modellen zijn vervaardigd in Noord-Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Fhiaba gebruikt uitgekiende materialen en de beste technologie om te voldoen aan de hoogste verwachtingen op gebied van conservering van levensmiddelen en wijnen.

Zo is de Fhiaba X-Large big size koeling gekenmerkt door professionele koel-technologie en hoogwaardige binnenafwerking voor huishoudelijk gebruik. Fhiaba onderscheidt zich dan ook als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt.

Foster

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparaten heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Een aanbod om letterlijk bij weg te dromen.

Foster staat voor elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Dit is de missie van Foster, zodat u in kwaliteit kan leven.

Airlux

INTERNATIONALE CULTUUR EN KWALITEIT

Gebruik makend van de kennis van de groep Glem Gas, de internationale referentie in de kookwereld, innoveert Airlux reeds meer dan 70 jaar op gebied van
Inbouwapparaten dankzij hun know-how.
Over de jaren heen zijn de inbouwapparaten van Airlux geëvolueerd in een strak en elegant design met de beste prestaties op het gebied van de nieuwste innovaties.
Een perfecte marktkennis heeft geleid tot aan aanwezigheid in 85 landen. Betrouwbaarheid en innovatie zijn de kern van ons bestaan.

Indel

Ergonomische ladefrigo ideaal om te integreren in beperkte ruimtes, seniorhomes, singels, studenten, bureau’s, showroom,
Hotelkamers, poolhouse, caravan, chalet en boot.

Caso

Een combinatie van sound bar, dubbele lade drankenkoeler en lounge salontafel.

Steel

De Noord-Italiaanse fabrikant Steel is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige en robuuste maxifornuizen, dampkappen en bijhorende inox-meubelen. Steel is ontstaan uit grootvaders Angelo Po-professionele fornuizen die zich sinds 1999 met het merk Steel richt naar de consument.
Steel is de enige aanbieder van een maxifornuis met combi- stoomoven! Het aanbod wordt gecomplementeerd met inbouwovens 60 cm en 90 cm, dampkappen en big-size frigo’s.
Assist 2 Enjoy - Koelkasten & diepvriezen - Steel

Iomabe

Amerikaanse koelkasten van superieure kwaliteit. De Amerikaanse koelkasten io Mabe worden gefabriceerd onder licentie van General Electric.