FR

Koelkasten & -lades & diepvriezers

Inbouwkoelkasten en vrijstaande koelkasten

Signature Kitchen Suite

Verse voiding heeft eindelijk een plaats waar het met liefde zal behandeld worden. Daarom biedt Signature Kitchen Suite uitstekende apparaten met de beste opslag- en vriescapaciteit in zijn klasse

Fisher & Paykel

Fisher & Paykel staat bekend om zijn producten met zeer innovatieve vormgeving en hoogtechnologische uitrusting en is marktleider in Nieuw-Zeeland en Australië. Fisher & Paykel is voortdurend op zoek naar innovaties die het dagelijkse leven veranderen in een waar gemak. De Fisher & Paykel big size koelkasten onderscheiden zich door hun kwalitatief hoogstaande afwerking en unieke Active Smart technologie.

Assist 2 Enjoy - Fisher&Paykel Koelkasten
Assist 2 Enjoy - Fhiaba Koelkasten

Fhiaba

Alle producten van Fhiaba zijn vervaardigd in Noord-Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal en talloze mogelijkheden voor maatwerk. Zo is de Fhiaba big size koeling gekenmerkt door professionele koeltechnologie voor de conservering van levensmiddelen en wijnen en een hoogwaardige binnenafwerking voor huishoudelijk gebruik. De Ferrari van de koeling.

Küppersbusch

Toestellen met verscheidene koelzones zijn bijzonder handig omdat ze voldoen aan de eisen van verschillende voedingsproducten. De koeltoestellen van Küppersbusch zijn uitgerust met de recentste technologieën die te allen tijde de beste opslagomstandigheden verzekeren. Vers fruit, fijn vlees of uitgelezen wijnen: alles wordt perfect opgeslagen in een Küppersbusch.

Assist 2 Enjoy - Kuppersbusch Cooler_01_smaller
Assist 2 Enjoy - Teka Koelkasten

Teka

De milieuvriendelijke koelkasten en diepvriezers van Teka zijn ontworpen om uw gezondheid te beschermen. Alle systemen hebben antibacteriën die de groei van micro-organismen in de koelkast voorkomen en verschillende koelspecifieke functies die er altijd in slagen elk voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het Fuzzy Logic systeem garandeert bovendien maximale versheid.

Caso

Caso is een Duits merk gespecialiseerd in design keukenappratuur. Door de samenwerking met allerlei topbedrijven over de hele wereld heeft Caso haar innovatieve visie omgezet in producten van ongeëvenaarde kwaliteit. Een mooi voorbeeld hiervan is de Sound & Cool: een combinatie van sound bar, dubbele lade drankenkoeler en lounge salontafel.

Assist 2 Enjoy - Caso Koelkasten

Indel

Indel biedt innovatieve en ergonomische Italiaanse koelkasten met oog voor kwaliteit en gekoeld eten. De koelkasten zijn veelzijdig en functioneel ontworpen. De ladekoelkast is ideaal om te integreren in beperkte ruimtes of in hotels en kantoren. Alles van Indel is geproduceerd volgens de meest recente technologie en is uitermate zuinig in energieverbruik.

Assist 2 Enjoy - Koelkasten & diepvriezen - Foster

Foster

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparatuur heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Foster staat voor elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Een aanbod om bij weg te dromen en uw etenswaren in alle luxe koel te kunnen houden.

Assist 2 Enjoy - Koelkasten

Airlux

Met de expertise van Glem Gas, de internationale referentie in de kookwereld, innoveert Airlux reeds meer dan 70 jaar op gebied van inbouwapparatuur. Een perfecte marktkennis heeft geleid tot een aanwezigheid in 85 landen. Over de jaren heen zijn de inbouwapparaten van Airlux geëvolueerd in een strak en elegant design met de focus op betrouwbaarheid en innovatie.

Steel

Het aanbod van de Noord-Italiaanse fabrikant Steel bestaat uit hoogwaardige maxifornuizen, inbouwovens, dampkappen en big-size koelkasten. Steel producten zijn te herkennen aan bijzondere details, zorgvuldige ontwerpen, professionele prestaties en een ruime keuze in kleuren en afwerkingen.

Assist 2 Enjoy - Steel Koelkasten

Iomabe

In 2007 werd Iomabe opgericht om design en functionaliteit samen te brengen in de belangrijkste kamer van het huis: de keuken. Iomabe produceert Amerikaanse koelkasten van superieure kwaliteit, onder licentie van General Electric. De producten van Iomabe brengen harmonie en balans in een van de belangrijkste plekken van uw huis.

Steel

Het aanbod van de Noord-Italiaanse fabrikant Steel bestaat uit hoogwaardige maxifornuizen, inbouwovens, dampkappen en big-size koelkasten. Steel producten zijn te herkennen aan bijzondere details, zorgvuldige ontwerpen, professionele prestaties en een ruime keuze in kleuren en afwerkingen.

Assist 2 Enjoy - Steel Koelkasten