FR

Vaatwassers

Volledig en half geïntegreerde inbouwvaatwassers

Signature Kitchen Suite

Power Steam technologie

De stoom werkt op alle 10 de wasprogramma’s, automatisch of handmatig. Het water wordt op verschillende stappen toegevoegd en zorgt voor een vlekkeloze reiniging en maximale glans terwijl de machine hygiënisch blijft. Maximaal vermogen, geen geluid. De Direct Drive-motor is zo stil dat je je nooit kunt voorstellen hoe krachtig hij is. Na voltooiing van de wasbeurt gaat de deur automatisch een stukje open, om het droogproces te vergemakkelijken.

Fisher & Paykel

De ladevaatwassers van Fisher & Paykel zijn gebouwd om te presteren. Sinds hun introductie meer dan 20 jaar terug, is de revolutionaire ladevaatwasser meer dan een miljoen keer getest, duizenden keren geopend en gesloten, ging de strijd aan met de hardnekkigste bevuiling om de meest glasheldere resultaten af te leveren.

Assist 2 Enjoy - Lade Vaat
Assist 2 Enjoy - Vaat

Küppersbusch

Innovatieve functies zoals het Brightlight systeem, de multiflex premiumlade, het systeem met de geprojecteerde signalen op de vloer, laag waterverbruik en het hygiëne-spoelprogramma zijn een duidelijk bewijs dat de vaatwassers van Küppersbusch voor een eersteklas properheid en optimaal gebruiksgemak zorgen.      

Foster

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparaten heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Foster staat voor elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Een aanbod om bij weg te dromen en u in alle luxe te laten genieten van een schone vaat.

Assist 2 Enjoy - Foster
Assist 2 Enjoy - Vaatwassers

Airlux

Met de expertise van Glem Gas, de internationale referentie in de kookwereld, innoveert Airlux reeds meer dan 70 jaar op gebied van inbouwapparatuur. Een perfecte marktkennis heeft geleid tot een aanwezigheid in 85 landen. Over de jaren heen zijn de inbouwapparaten van Airlux geëvolueerd in een strak en elegant design met de focus op betrouwbaarheid en innovatie.

Teka

De Teka vaatwassers zijn de perfecte oplossing om uw glanzende borden zo goed als nieuw te behouden dankzij alle innovatieve functies. Bovendien zijn de verschillende modellen perfect te combineren met de stijl van uw keuken, waarbij u kunt kiezen tussen een vrije installatieafwasmachine en een geïntegreerde vaatwasser, die het best past bij uw behoeften.

Assist 2 Enjoy - Teka Vaatwas