Kookapparaten

Hoogtechnologische inbouwkookapparaten en maxifornuizen.

Küppersbusch

In 1875 bracht Küppersbusch zijn eerste oven op de markt. Nu bestaat het gamma uit hoogwaardige bakovens, kookplaten, microgolfovens, warmhoudlades en koffiemachines. Met veel innovatieve functies die uw passie voor het koken doen ontbranden. De kookapparaten van Küppersbusch combineren innovatie, functionaliteit en professionele verfijning met bekroonde designkwaliteit.

Foster

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparaten heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Foster staat voor elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Een aanbod om bij weg te dromen en u in alle luxe te laten koken.

Assist 2 Enjoy - Kookapparaten - Fisher & Paykel

Fisher & Paykel

Fisher & Paykel is een Nieuw-Zeelandse fabrikant van unieke en exclusieve keukenapparaten. Marktleider in Nieuw-Zeeland en Australië. Fisher & Paykel zoekt naar innovaties die het dagelijks leven veranderen in iets buitengewoons. Het doel is om de levenskwaliteit te verbeteren door een goed ontwerp.

De Fisher & Paykel-kooktoestellen onderscheiden zich door hun:

  • inducties met uiterst vlotte Touch & Slide-bediening (reeds beschikbaar)
  • multi-functie ovens die zeer eenvoudig te bedienen zijn (verwacht vanaf september 2020)
  • gamma compacte 45 cm toestellen met volautomatische recepten ( verwacht vanaf september 2020)

Fhiaba

Alle producten van Fhiaba zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis.

De modellen zijn vervaardigd in Noord-Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk.

Dankzij de uitgekiende materialen en de beste technologie wordt
voldaan aan de hoogste verwachtingen op vlak van conservering van
levensmiddelen en wijnen.

Fhiaba onderscheidt zich dan ook als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt.

Assist 2 Enjoy - Kookapparaten - Fhiaba

Steel

Het Italiaanse Steel is sinds 1999 gespecialiseerd in het designen en produceren van hoogwaardige en robuuste roestvrijstalen fornuizen. De productie gebeurt in Italië en onderscheidt zich door de bijzondere details, zorgvuldige ontwerpen, uitzonderlijke prestaties en de ruime keuze in kleuren en afwerkingen.

Teka

Het nieuwe assortiment Teka ovens, kookplaten, magnetrons en koffieapparaten biedt vele functies aan met een modern en elegant ontwerp in elk model. Door de vele verschillende kenmerken hebben Teka kookapparaten een laag verbruik, veiligheid, precisie en een eenvoudig gebruik.

Airlux

Coming soon

Assist 2 Enjoy - Kookapparaten - Airlux