FR

Kookapparaten

Hoogtechnologische inbouwkookapparaten en maxifornuizen.

Signature Kitchen Suite

Wij bieden een compleet assortiment kooktoestellen: combi-ovens, inductiekookplaten en warmhoudlades. Al onze apparaten zijn ingesteld op Wi-Fi-verbinding en om te communiceren met de app die boordevol suggesties, recepten en bedieningsfuncties zit. Uw passie voor eten zet zich voort in uw keuken; hier wordt de zorg die u aan de keuze van de ingrediënten besteedt, geperfectioneerd.

Assist 2 Enjoy - Kookapparaten Kuppersbusch

Küppersbusch

In 1875 bracht Küppersbusch zijn eerste oven op de markt. Nu bestaat het gamma uit hoogwaardige bakovens, kookplaten, microgolfovens, warmhoudlades en koffiemachines. Met veel innovatieve functies die uw passie voor het koken doen ontbranden. De kookapparaten van Küppersbusch combineren innovatie, functionaliteit en professionele verfijning met bekroonde designkwaliteit

Unox Casa

Unox Casa presenteert SuperOven: de samensmelting van de
allernieuwste kooktechnologie met Italiaans design en de overtreffende trap
van de best verkochte professionele oven ter wereld. Ontworpen om de meest veeleisende smaakmakers tevreden te stellen, vertegenwoordigt SuperOven een absolute nieuwigheid die de manier van koken radicaal revolutioneert. Het vat de 30 jaar ervaring van UNOX in de productie van professionele ovens, de voorkeur van chef-koks met Michelinsterren over de hele wereld, samen in een slim luxeproduct dat is ontworpen voor het meest verfijnde interieurontwerp. 

Teka

Het nieuwe assortiment Teka ovens, kookplaten, magnetrons en koffieapparaten biedt vele functies aan met een modern en elegant ontwerp in elk model. Door de vele verschillende kenmerken hebben Teka kookapparaten een laag verbruik, veiligheid, precisie en een eenvoudig gebruik.

Assist 2 Enjoy - Teka Kookapparaten
Assist 2 Enjoy - Foster

Foster

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparaten heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Foster staat voor elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Een aanbod om bij weg te dromen en u in alle luxe te laten koken.

Invisacook

Dé revolutie in keukenland

 

INVISACOOK, DE ONZICHTBARE KOOKPLAAT

 

Een werkblad waar je rechtstreeks op kunt koken.

Het lijkt een gadget uit de keuken van James Bond, maar het is pure realiteit. Invisacook ontwikkelde namelijk een inductieplaat die net onder het werkblad wordt aangebracht, en door dat blad heen pannen opwarmt. De innoverende techniek levert een functioneel ‘kookblad’ op met luxueuze designlook.

Fhiaba

Alle producten van Fhiaba zijn vervaardigd in Noord-Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal en talloze mogelijkheden voor maatwerk

Steel

Het Italiaanse Steel is sinds 1999 gespecialiseerd in het designen en produceren van hoogwaardige en robuuste roestvrijstalen fornuizen. De productie gebeurt in Italië en onderscheidt zich door de bijzondere details, zorgvuldige ontwerpen, uitzonderlijke prestaties en de ruime keuze in kleuren en afwerkingen.

Assist 2 Enjoy - Steel Kookapparaten

Mobiele inox buitenkeuken

Finalmente… Tot slot

 

Een buitenkeuken volledig afgewerkt in roestvrij staal.

Kook vanaf nu buiten, vanop je balkon, in je tuin of zelfs langs de kust.

Dankzij het brede gamma aan toebehoren en grote aandacht aan ergonomie biedt deze unieke totaaloplossing een zeer divers gebruik.

Er is de mogelijkheid om te koken op gas, inductie, Teppanyaki of zelfs een barbecue.

Bovendien zijn een aantal intelligente oplossingen geïntegreerd zoals een koelkast, afvalcontainer, opbergvakken, …