Kookapparaten

Hoogtechnologische inbouwkookapparaten en maxifornuizen.

Assist 2 Enjoy - Kookapparaten Kuppersbusch

Küppersbusch

In 1875 bracht Küppersbusch zijn eerste oven op de markt. Nu bestaat het gamma uit hoogwaardige bakovens, kookplaten, microgolfovens, warmhoudlades en koffiemachines. Met veel innovatieve functies die uw passie voor het koken doen ontbranden. De kookapparaten van Küppersbusch combineren innovatie, functionaliteit en professionele verfijning met bekroonde designkwaliteit.

Foster

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparaten heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Foster staat voor elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Een aanbod om bij weg te dromen en u in alle luxe te laten koken.

Assist 2 Enjoy - Foster
Assist 2 Enjoy - Steel Kookapparaten

Steel

Het Italiaanse Steel is sinds 1999 gespecialiseerd in het designen en produceren van hoogwaardige en robuuste roestvrijstalen fornuizen. De productie gebeurt in Italië en onderscheidt zich door de bijzondere details, zorgvuldige ontwerpen, uitzonderlijke prestaties en de ruime keuze in kleuren en afwerkingen.

Teka

Het nieuwe assortiment Teka ovens, kookplaten, magnetrons en koffieapparaten biedt vele functies aan met een modern en elegant ontwerp in elk model. Door de vele verschillende kenmerken hebben Teka kookapparaten een laag verbruik, veiligheid, precisie en een eenvoudig gebruik.

Assist 2 Enjoy - Teka Kookapparaten