Wijnkasten

De grootste keuze in wijnkasten, 8 flesjes tot 300 flessen of op maat gemaakt? Alles kan bij Assist 2 Enjoy! Ontdek de inbouwwijnkasten en vrijstaande kasten

Avintage

Inbouwwijnkasten

De Franse fabrikant Avintage, specialist- van hoogwaardige wijnkasten biedt u het breedste aanbod van inbouwwijnkasten, keuze uit meer dan 19 verschillende referenties.

Van 8 flessen één temperatuurzone tot 97 wijnflessen met 3 temperatuurzones. Inbouwbaar in kolom of onderbouw, afgewerkt in zwart gelakt glas of roestvrij staal.

Vrijstaande wijnkasten

Aanbod van luxe afgewerkte Premium vrijstaande wijnkasten.

Assist 2 Enjoy - Wijnkasten - Climadiff

Climadiff

De Franse fabrikant Climadiff, specialist in vooral vrijstaande wijnkasten en enkele inbouwwijnkasten biedt u een heel breed aanbod bestaande uit:

  • Bewaarwijnkasten
  • Conserveerwijnkasten
  • Polyvalente wijnkasten
  • Serveerwijnkasten
  • Chambreerwijnkasten

Fhiaba

De Ferrari van de wijnkasten

Alle wijnkasten van Fhiaba zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis.

De modellen zijn vervaardigd in Noord-Italië en onderscheiden zich door een verfijnd design, afwerkingen in edelstaal, een uitgebreide range en talloze mogelijkheden voor maatwerk.

Dankzij de uitgekiende materialen en de beste technologie wordt voldaan aan de hoogste verwachtingen op vlak van conservering van levensmiddelen en wijnen.

Mogelijkheid hesp-accessoir en kaasset-accessoir als optie te bestellen.

Fhiaba onderscheidt zich dan ook als een luxueus merk gericht op de huishoudelijke markt.

Provintech

Specialist voor wijnkasten op maat.

Provintech, specialist voor wijnkasten op maat en 100% Frans is opgericht in 1994 door Sylvie Ternois. De firma Provintech, gevestigd in Saint-Maur-des-Fossés,heeft de unieke know-how binnen het segment van wijnkasten op maat.

Sinds meer dan 20 jaar ontwikkeld Provintech op artisanale manier en met passie prestige vitrines waarbij de wijnflessen van hun particuliere klanten of professionelen in de beste condities gepresenteerd worden.

Met realisaties van 100 tot 1000 flessen bij enkele Pullman hotels, Buddha-Bar hotel in Parijs, de Haussmann Villa of voor de architecten en designers zoals Jean-Philippe Nuel, Hélène en Olivier Lempereur, Christophe Pillet of Pierre Yovanovitch… beschikt Provintech over prestigieuze verwijzingen en zeer gediversifieerd.