FR

Dampkappen

Inbouwdampkappen met randafzuiging & 
verborgen telescopische werkbladdampkappen

Zion

De unieke dampkappen van Zion worden ontworpen door een gespecialiseerde fabrikant in high-end dampkappen. De inbouwdampkappen onderscheiden zich door de robuuste afwerking,  sterke afzuigkracht en optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Parsifal

Houdini 50

De Houdini 50 het summum onder de dampkappen. Het merk heeft als hoofddoel om kwaliteit en efficiëntie te combineren.  De ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerkingsopties onderstreept de drang naar innovatie en design waardoor het merk zich duidelijk in het premiumsegment bevindt.

Houdini 30

Ontdek de verborgen telescopische werkbladdampkappen van Houdini 30, het summum onder de dampkappen. Het merk heeft als hoofddoel om kwaliteit en efficiëntie te combineren.  De ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerkingsopties onderstreept de drang naar innovatie en design waardoor het merk zich duidelijk in het premiumsegment bevindt.

Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Zaira
Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Mozart

Copperfield

Ontdek de verborgen telescopische werkbladdampkappen van Copperfield, het summum onder de dampkappen. Het merk heeft als hoofddoel om kwaliteit en efficiëntie te combineren.  De ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerkingsopties onderstreept de drang naar innovatie en design waardoor het merk zich duidelijk in het premiumsegment bevindt.

Verdi 90 & 120

Deze hoog efficiënte eilanddampkap van 90 of 120 cm heeft een verborgen geïntegreerd professioneel actief High-efficiency recirculatiesysteem.

Standaard uitgerust met Led-verlichting en afstandsbediening.

Zeer eenvoudig te installeren, geen behoefte aan meubelkast.

Actieve koolfilter – levensduur : 3 jaar

beautiful modern house in cement, interior, open space
Assist 2 Enjoy - Kuppersbusch kuppersbusch_dampkap_smaller copy

Küppersbusch

De dampkappen van Küppersbusch zijn uitgerust met extreem krachtige en enorm stille motoren om een optimaal binnenklimaat te garanderen. Ze zijn betrouwbaar in het verwijderen van alle soorten kookdampen, het vermijden van vetbevuiling en vochtschade. Een groot gamma aan verschillende nieuwe modellen – zoals eilanddampkappen, schouwdampkappen en exclusieve ingebouwde luifeldampkappen – zorgt ervoor dat ze perfect te combineren zijn in je keuken.

Teka

De dampkappen van Teka hebben de beste zuigcapaciteit door afzuiging of luchtrecirculatie dankzij de nieuwe perimeter-afzuigsystemen. Dankzij de nieuwe functies creëren ze ook een warme en leuke sfeer in uw keuken, zonder geurtjes of ruis, met geïntegreerde ontwerpen en met het juiste licht voor de perfecte omgeving.

Assist 2 Enjoy - Teka Dampkappen

F-Light

Faber is marktleider in het produceren van dampkappen in Italië. Het gamma luchterdampkappen biedt oplossingen voor verschillende situaties zoals tafelen in de living (bv. gourmet of raclette) of verhoogde plafonds (bv. in lofts). De F-Light is een uniek concept, een assisterend toestel dat ideaal is voor ergonomisch gebruik.

Foster

Alle Foster-producten hebben een grote afzuigcapaciteit die voor een efficiënte en degelijke werking zorgen onder alle omstandigheden, zowel tijdens het afzuigen als het filteren. Dankzij hun aerodynamische motoren wordt de geluidshinder tot een minimum beperkt, zodat u kunt genieten van een stille en aangename omgeving.

Assist 2 Enjoy - Foster Dampkappen