FR

Vaatwassers

Volledig en half geïntegreerde inbouwvaatwassers

Signature Kitchen Suite

Maximum power, no noise. The Direct Drive motor is so quiet that you would never imagine how powerful it is. The door opens slightly automatically upon completion of the wash, to facilitate the drying process.We offer a complete suite of cooking appliances: combi ovens, induction hobs and warmer trays. All our appliances are set up for Wi-Fi connection and to communicate with the app that is full of suggestions, recipes and control functions. Your passion for food continues in your kitchen; here the care you have placed in the choice of ingredients is perfected.

Fisher & Paykel

De ladevaatwassers van Fisher & Paykel zijn gebouwd om te presteren. Sinds hun introductie meer dan 20 jaar terug, is de revolutionaire ladevaatwasser meer dan een miljoen keer getest, duizenden keren geopend en gesloten, ging de strijd aan met de hardnekkigste bevuiling om de meest glasheldere resultaten af te leveren.

Assist 2 Enjoy - Lade Vaat
Assist 2 Enjoy - Vaat

Küppersbusch

Innovatieve functies zoals het Brightlight systeem, de multiflex premiumlade, het systeem met de geprojecteerde signalen op de vloer, laag waterverbruik en het hygiëne-spoelprogramma zijn een duidelijk bewijs dat de vaatwassers van Küppersbusch voor een eersteklas properheid en optimaal gebruiksgemak zorgen.      

Foster

Deze Noord-Italiaanse fabrikant van keukenapparaten heeft zijn bekendheid in de internationale keukensector vooral te danken aan de hoogwaardige, kwalitatieve fabricatie. Foster staat voor elegantie, performantie, vertrouwen en respect voor de omgeving. Een aanbod om bij weg te dromen en u in alle luxe te laten genieten van een schone vaat.

Assist 2 Enjoy - Foster
Assist 2 Enjoy - Vaatwassers

Airlux

Met de expertise van Glem Gas, de internationale referentie in de kookwereld, innoveert Airlux reeds meer dan 70 jaar op gebied van inbouwapparatuur. Een perfecte marktkennis heeft geleid tot een aanwezigheid in 85 landen. Over de jaren heen zijn de inbouwapparaten van Airlux geëvolueerd in een strak en elegant design met de focus op betrouwbaarheid en innovatie.

Teka

De Teka vaatwassers zijn de perfecte oplossing om uw glanzende borden zo goed als nieuw te behouden dankzij alle innovatieve functies. Bovendien zijn de verschillende modellen perfect te combineren met de stijl van uw keuken, waarbij u kunt kiezen tussen een vrije installatieafwasmachine en een geïntegreerde vaatwasser, die het best past bij uw behoeften.

Assist 2 Enjoy - Teka Vaatwas