Ergonomie & assistief design

Zion

Deze unieke ZION-collectie wordt gefabriceerd door een gespecialiseerde fabrikant in high-end dampkappen.

Ontdek de collectie inbouwdampkappen met randafzuiging van Zion by A2E met de onvergelijkbare voordelen.

Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Zion
Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Parsifal

Parsifal

Bekleedbare downdraft welkbladdampkap(hoogte 50 cm)

Deze hoog efficiënte werkbladdampkap van 90 cm of 120 cm, uniek in de markt, zit verborgen in het werkblad bij niet gebruik. Bij gebruik is de uitreikhoogte maximum 50 cm, werkt via afstandsbediening en het bovenaanzicht is bekleedbaar in dezelfde materie van het keukenwerkblad (led-verlichting in optie).

De onzichtbare telescopische werkbladdampkap van Parsifal wordt altijd geleverd met een aparte boven afdekking en een lichaam – naar keuze – volledig in wit glas, zwart glas of in inox, of bekleedbaar in dezelfde materie van het keukenwerkblad, dus altijd klaar om te personaliseren. Ze is onzichtbaar doordat het bovenaanzicht bekleed wordt in eenzelfde materie als het keukenwerkblad. Via een handige afstandsbediening wordt dit staaltje technologie bediend.

Zaira

Bekleedbare downdraft welkbladdampkap(hoogte 30 cm)

Deze hoog efficiënte werkbladdampkap van 90 cm of 120 cm, uniek in de markt, zit verborgen in het werkblad bij niet gebruik. Bij gebruik is de uitreikhoogte maximum 30 cm, werkt via afstandsbediening en het bovenaanzicht is bekleedbaar in dezelfde materie van het keukenwerkblad. Standaard uitgerust met led-verlichting.

Net als haar zus de Parsifal-dampkap is de Zaira werkbladdampkap van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De Zaira garandeert u niet enkel een efficiënte afzuiging, de handige afstandsbediening garandeert u een maximale ergonomie.

Deze hoog efficiënte werkbladdampkap van 90 cm breedte verschilt met de Parsifal in uitschuifhoogte met een maximale hoogte van 30 cm ipv 50 cm uitreikhoogte bij de Parsifal. De Zaira wordt gecombineerd met een horizontale kookplaat met laterale kookzones naast elkaar.

Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Zaira
Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Mozart

Mozart

Transparante Downdraft Werkbladdampkap (hoogte 30 cm). Deze hoog efficiënte werkbladdampkap van 80 cm breedte met een maximale hoogte van 30 cm zuigt zowel de dampen van onder als van boven af.
Standaard uitgerust met led-verlichting. Doorzichtige telescopische werkbladdampkap met dubbele afzuigcapaciteit. De Mozart garandeert u niet enkel een efficiënte afzuiging, u behoudt een uitstekend doorzicht in uw woonruimte zonder storende elementen. De handige afstandsbediening garandeert u maximale ergonomie.

Verdi 90 & 120

Verkorte test résume van productfiche Verdi 90 (verkoopprijs : 1.699 €)en Verdi 120 (verkoopprijs : 1.999 €) + PDF productfiche toevoegen van beide referenties
Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Verdi
Assist 2 Enjoy - Dampkappen - Faber

F-Light

Dit uniek ontworpen concept is het werk van fabrikant Faber, marktleider in dampkappen in Italië. Dit gamma luchterdampkappen (7 soorten met geïntegreerde recirculatie) biedt oplossingen voor verschillende situaties:

  • tafelen in de living met raclette, gourmet, fondue, stone-grill,…
  • hoge plafonds in o.a. lofts
-voor een vrij doorzicht in de keuken zonder belemmering
  • geen ruimte voor afvoer

Gebruik als ergonomisch toestel.

Deze dampkap werkt met afstandsbediening en is daardoor ideaal als assisterend toestel voor ergonomisch gebruik.

Foster

Veel kracht en weinig lawaai zijn de twee belangrijkste eisen van een afzuigkap, maar die gaan niet altijd perfect samen. De voortdurende studie naar het beste compromis zorgt vandaag de dag voor verbluffende resultaten.

Alle Foster-producten hebben een groot afzuigvermogen die voor een efficiënte en degelijke werking zorgt onder alle omstandigheden, zowel tijdens het afzuigen als het filteren.

De producten behouden bovendien de stille en aangename omgeving dankzij hun aerodynamische motoren en oplossingen die met zorg werden bedacht om de geluidshinder tot een minimum te beperken.

Assist 2 Enjoy - gebouw